Slot voorspelt: "Als je kijkt naar de investeringen van Ajax"

Arne Slot
Arne Slot Foto: © Orange Pictures

Arne Slot verwacht dit seizoen dat Ajax en PSV weinig punten gaan morsen. Beide clubs hebben deze zomer behoorlijk geïnvesteerd in de selectie, waarbij de Amsterdammers tientallen miljoenen uitgaven.

"Als je kijkt naar de investeringen van Ajax en PSV dan schat ik in dat de nieuwe landskampioen heel veel punten moet gaan halen. Ruim meer dan tachtig punten, denk ik. Wij moeten dus ook héél veel punten pakken om bij te kunnen blijven", vertelt de trainer van Feyenoord in gesprek met het Algemeen Dagblad.

"Wij zitten in een compleet andere fase dan deze clubs. Maar we hebben ondanks dat al aangetoond dat we in de buurt kunnen komen", vervolgt de trainer, die afgelopen seizoen met zijn ploeg op twaalf punten van kampioen Ajax eindigde.

"We verloren allebei de Klassiekers. Win je die wel, dan gaan er bij Ajax zes af en bij ons zes bij en dan sta je dus gelijk. En dan was het ook nog zo dat wij in een lege Kuip tegen Ajax speelden en Ajax ons ontving in een volle Arena. Maar goed, tweemaal winnen is misschien makkelijk praten, maar ik heb in die onderlinge wedstrijden geen krachtsverschil gezien", aldus Slot.

Brian Brobbey

Ajax wint voor 40 (!) keer je inzet

Ajax speelt zondagmiddag de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 40 keer je inzet voor een overwinning van Ajax. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 21 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Sparta Rotterdam -
-
Ajax -
zo 28 aug. 2022, 12:15
Eredivisie
FC Utrecht -
-
Ajax -
za 3 sep. 2022, 16:30
Eredivisie
Ajax -
-
SC Cambuur -
za 10 sep. 2022, 18:45
Eredivisie
Ajax -
-
SC Heerenveen -
zo 18 sep. 2022, 16:45
Eredivisie
AZ -
-
Ajax -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 2 6 6
2 PSV 2 6 6
3 Excelsior 2 4 6
4 FC Twente 2 4 6
5 AZ 2 3 6
Bekijk de hele stand