Sneijder aan de slag bij Nederlandse club: "Maar blijf weg bij Ajax"

Wesley Sneijder
Wesley Sneijder Foto: © BSR Agency

Wesley Sneijder gaat hoogstwaarschijnlijk komend seizoen aan de bak bij een Nederlandse club. Dat vertelde de voormalig voetballer in een nieuwe uitzending van Veronica Offside.

Sneijder zou een traject op maat krijgen bij de KNVB, nadat hij eerder duidelijk was dat hij zijn trainersdiploma's niet bij de Nederlandse voetbalbond wilde halen. De recordinternational van Oranje heeft inmiddels een 'goed gesprek' gehad met de KNVB. "Richting het nieuwe seizoen ga ik kijken bij welke club ik mee kan lopen."

"Ik ga ergens instappen en dan ga ik kijken waar het naartoe gaat. Het is het einde van het seizoen, dus het zou gek zijn als ik nu al zou instappen", vindt Sneijder. "Ik kon ook nu al ergens instappen, maar dat vond ik zelf niks. Want dan kom je daar à-la-minute, terwijl je daar misschien niet eens een goed gevoel bij hebt. Ik wil de komende weken gaan kijken bij welke club ik in wil stappen."

De oud-Ajacied weet nog niet of hij bij een eerste elftal of bij de jeugd aan de slag gaat. "Het kan ook nog bij een club in combinatie met een rol bij de KNVB zijn. De mogelijkheden liggen er allemaal. Ik kan dan mijn diploma halen. Uiteindelijk is het min of meer voor elkaar dat ik op een snellere manier mijn diploma kan krijgen. Maar ik ga niet naar Ajax toe, daar blijf ik weg", benadrukt Sneijder.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
11/08
Ajax
16:45
SC Heerenveen
zo
18/08
NAC Breda
16:45
Ajax
zo
1/09
Feyenoord
14:30
Ajax
zo
15/09
Ajax
14:30
FC Utrecht
za
21/09
Go Ahead Eagles
20:00
Ajax
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 0 0 0
2 Almere City 0 0 0
3 AZ 0 0 0
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
Bekijk de hele stand