Sneijder boos: "Hoezo moet ik hem nu niet meer aardig vinden?"

Wesley Sneijder wil Quincy Promes niet openlijk afvallen. De aanvaller van Spartak Moskou is veroordeeld tot een celstraf van zes jaar wegens cocaïnesmokkel. Tevens heeft hij zijn eigen neef neergestoken.

Als Sneijder had geweten dat Promes in Dubai was, was hij graag langsgegaan. Aldaar kreeg Promes een vermaning vanwege een verkeersongeluk waarna hij de plek van aanrijding verliet. "Het beeld dat ik van hem heb, verandert niet", zegt de oud-middenvelder bij Veronica Offside.

"Ik vind het triest. We weten niet hoe het allemaal tot stand is gekomen", gaat Sneijder verder. "Hoezo moet ik hem nu niet meer aardig vinden? Ik vind hem een aardige gozer. Het is typisch Nederlands. Gisteren (zondag, red.) was ik ergens waar Glennis Grace moest optreden. Een fantastische zangeres. Zij heeft één foutje gemaakt en meteen wordt ze afgevallen."

Grace kreeg in 2022 een taakstraf omdat ze geweld had gepleegd in de Jumbo. "Tuurlijk, er zit een groot verschil in wat Glennis en wat Quincy heeft gedaan. Althans, wat beweerd wordt", aldus Sneijder. "Maar Quincy, nogmaals: als ik het had geweten, was ik bij hem langsgegaan."

Lees meer:
0 reacties