Sneijder gaat Ihattaren helpen: "Goede jongen met een goed hart"

Andy van der Meijde is blij dat Mohammed Ihattaren heeft besloten om in te gaan op het initiatief van Wesley Sneijder om hem te helpen. Van der Meijde heeft de oud-speler van PSV en Ajax in het verleden ook meermaals hulp aangeboden.

"Ik ben gewoon een persoon die mensen probeert te helpen", vertelt Van der Meijde voor de camera van Voetbalzone. "Als ze dat niet willen, is dat ook goed. Dat doet me niks. Ik vind het alleen maar mooi dat hij zijn laatste kans met Wesley Sneijder pakt, want dat is dit wel echt."

"Dat vind ik een hele goede zaak", vervolgt Van der Meijde. "Ik denk dat Wesley dat ook goed kan. Hij is wel een leider en ik denk dat het voor Ihattaren heel belangrijk is dat hij door iemand begeleid wordt die zelf op het hoogste niveau gespeeld heeft en wat gewonnen heeft in zijn carrière. Ihattaren heeft heel veel kwaliteiten waar iedereen van kan genieten."

De oud-international is ervan overtuigd dat Sneijder een goede mentor is. "Ik denk dat Wesley hem wel kan bereiken, ja", geeft hij aan. "Ik hoop voor Ihattaren dat hij zich kan richten op het voetbal. Het is gewoon een hele goede jongen met een goed hart. Hij moet gewoon gaan trainen, naar huis, slapen, trainen etcetera. Op een gegeven moment gaat hij wedstrijden spelen. Hij moet met niemand in aanraking komen, op zichzelf zijn met goede mensen om zich heen, dan komt hij er wel."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 33 52 82
2 PSV 33 48 72
3 Ajax 33 50 69
4 AZ 33 34 67
5 FC Twente 33 37 61
6 Sparta Rotterdam 33 18 56
7 FC Utrecht 33 4 51
Bekijk de hele stand