Sneijder hoopt stiekem op functie bij Ajax: "Zou het ambiëren"

Wesley Sneijder
Wesley Sneijder Foto: © NESimages

Mocht Ajax een beroep op Wesley Sneijder doen, staat hij klaar om te helpen, zo deelde de voormalig Ajacied in gesprek bij RTL 7.

Bij het Ziggo-voetbalpraatprogramma Rondo verklaarde Rafael van der Vaart op maandagavond dat Ajax op dit moment een gebrek heeft aan echte clubmensen. De analist verwees daarbij naar Sneijder. "Kriebels, zeker." Wanneer Sneijder wordt gevraagd of de mogelijkheid om bij Ajax aan de slag te gaan aantrekkelijk voor hem is, antwoordt hij.
"Het gaat je aan je hart. Wat Theo (Janssen) met Vitesse heeft, heb ik met Ajax. Een slechte periode vind je niet leuk. Dan wil je helpen, tuurlijk, zeker."

"Ik heb, maar dan gaan we een tijdje terug, gezegd: ik ben beschikbaar", vervolgt Sneijder, die aangeeft dat er momenteel geen sprake van contact is. "Hoe langer het duurt, hoe verder het wegebt. Ik ben daar nu niet mee bezig. Het speelt totaal niet."

Sneijder zet de deur vervolgens wel op een kier voor zijn voormalig werkgever. "Ik zou het zeker wel ambiëren. Juist om met wat krachten die je kan bundelen om zo'n club weer gezond te maken."

Lees meer:
0 reacties