"Sneijder maakte Pasveer met de grond gelijk, dat was wel bizar"

Remko Pasveer
Remko Pasveer Foto: © Pro Shots

Ongeveer een jaar geleden kwam naar buiten dat Remko Pasveer een transfer naar Ajax zou maken. De doelman tekende twee jaar bij de Amsterdammers en kwam transfervrij over van Vitesse. Jesse, de beste vriend van Pasveer, is erg onder de indruk van de keeper en is blij voor zijn beste vriend.

"Hij wist niet of hij zou gaan spelen bij Ajax, maar hij zegt dan ook gewoon: ik ga mijn best doen, meer kan ik ook niet doen", zegt Jesse tegen Ajax Showtime. "Uiteindelijk is hij aan het spelen toegekomen en dan ben ik heel blij voor hem. Hij werkt gewoon keihard. Als hij een klap op zijn neus krijgt, komt hij twee keer zo hard terug."

Jesse vervolgt: "In de Champions League moest hij er ook in één keer staan, terwijl keepers ritme nodig hebben. Hij maakte een fout tegen Sporting Portugal en werd helemaal afgemaakt. Sneijder maakte hem met de grond gelijk. Dat was wel bizar. Maar de week erop herpakte hij zich en daar geniet ik van. Dat kan hij ook."

"Als het goed gaat, zie ik Remko ook wel genieten. Het is niet dat het hem niets doet. Op het moment dat hij afgezaagd wordt, zit hij niet in de put, maar als het goed gaat, zit hij ook niet in de wolken. Hij blijft nuchter, maar geniet wel", aldus Jesse.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 14 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Ajax -
-
FC Groningen -
zo 21 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Sparta Rotterdam -
-
Ajax -
zo 28 aug. 2022, 12:15
Eredivisie
FC Utrecht -
-
Ajax -
za 3 sep. 2022, 16:30
Eredivisie
Ajax -
-
SC Cambuur -
za 10 sep. 2022, 18:45
Eredivisie
Ajax -
-
SC Heerenveen -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
3 AZ 1 2 3
4 Excelsior 1 2 3
5 Ajax 1 1 3
6 FC Twente 1 1 3
7 FC Groningen 1 0 1
Bekijk de hele stand