Sneijder: "Veerman in plaats van Klaassen bij Oranje, honderd procent"

Davy Klaassen en Joey Veerman strijden om de bal
Davy Klaassen en Joey Veerman strijden om de bal Foto: © Pro Shots

De bekerfinale was een grote teleurstelling voor menig kijker. De wedstrijd werd gekenmerkt door opstootjes en matig voetbal. Toch waren er wel degelijk spelers die er positief uit te pikken waren, vertelt Sneijder bij Veronica Offside. Hij noemt daarbij één speler van beide teams.

Sneijder begint zijn betoog met een kritische toon jegens alle opstootjes. "Steeds met Davy Klaassen erbij. Zo was hij er nooit en nu wel, al maanden", vertelt de oud-international. Volgens tafelgenoot Andy van der Meijde waren er twee spelers die er niet in meegingen. "Alleen Veerman en Hato bleven rustig, de rest was alleen gefocust op de tegenstander." Uit Sneijders reactie op Van der Meijde blijkt wel dat juist die twee spelers hem wél konden bekoren. "Je noemt er ook twee. Zij speelden een goede wedstrijd. Over het algemeen was het dramatisch."

Sneijder denkt ook dat het optreden van Veerman en Klaassen direct gevolgen heeft voor hun rol bij het Nederlands Eltfal. "Ik heb Koeman zien zitten. Veerman zal toch in elk geval wel in aanmerking komen. In plaats van Klaassen, honderd procent." Volgens Sneijder komt dat door de intentie waar Veerman mee speelt. "Wat mij opviel bij Veerman, is dat hij elke bal vooruit wilde spelen. Het gaat niet altijd goed, maar hij heeft de intentie. Het middenveld van Ajax speelt alles breed of terug. Veerman heeft flair, hij heeft Klaassen alle kanten opgespeeld. Die had niets in te brengen."

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in Ajax komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op Ajax (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
30/09
RKC Waalwijk
21:00
Ajax
zo
8/10
Ajax
14:30
AZ
zo
22/10
FC Utrecht
12:15
Ajax
zo
29/10
PSV
14:30
Ajax
za
4/11
Ajax
21:00
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
11 PEC Zwolle 6 -4 7
12 SC Heerenveen 6 -7 6
13 RKC Waalwijk 6 -8 6
14 Ajax 5 -3 5
15 Vitesse 6 -7 3
16 FC Utrecht 6 -10 3
17 FC Volendam 5 -8 1
Bekijk de hele stand