Sosa geen spijt van transfer naar Ajax: "Ik zou het opnieuw doen"

Borna Sosa
Borna Sosa Foto: © BSR Agency

Borna Sosa is een van de aanwinsten die onder leiding van Sven Mislintat naar Amsterdam werd gehaald. De Kroatische linksback sprak met Transfermarkt over de huidige vorm van Ajax en zijn relatie met Mislintat.

"Ik heb een goede relatie met Msilintat. Ajax is een ontzettend grote club die vier keer de Champions League heeft gewonnen. Ajax is ook een springplank, dus van hieruit kun je doorstromen naar de Premier League of een andere topcompetitie. Ik keek naar wat goed voor mij was en Ajax had een goed verhaal. Het was een goede transfer voor mij en ik zou het opnieuw doen", zo stelt de linksback.

De Kroaat had echter verwacht in een heel andere Ajax terecht te komen. "Het is raar. Het irriteert, want zo'n seizoen als dit gebeurt normaal gesproken niet bij Ajax. Ik weet zeker dat we het volgende seizoen beter zullen zijn. Er zijn deze zomer veel nieuwe spelers bijgekomen, het is moeilijk om daar een team van te maken. Dit seizoen was slechts een opwarmertje, het komende seizoen zullen we laten zien wat we kunnen", aldus Sosa.

Lees meer:
0 reacties