"Spelers als Gravenberch zijn belangrijk voor toekomst Bayern"

Ryan Gravenberch tegen Benfica
Ryan Gravenberch tegen Benfica Foto: © Pro Shots

Bayern München is ontzettend blij met de komst van Ryan Gravenberch. Algemeen directeur Oliver Kahn en technisch directeur Hasan Salihamidzic zijn lyrisch over de nieuweling.

"Ryan Gravenberch is een jonge, zeer interessante speler die veel Europese topclubs graag wilden aantrekken", steekt Kahn van wal op de website van de Duitse grootmacht. "Hij koos voor Bayern omdat hij zich hier op het hoogste niveau kan ontwikkelen. Spelers met zijn kwaliteiten zijn belangrijk voor de toekomst van Bayern."

Salihamidzic heeft hoge verwachtingen. "Ryan Gravenberch zal ons team veel geven. Hij is één van de grootste talenten van Europa, heeft een uitstekende techniek, vindt altijd oplossingen in de kleinste ruimtes, is zeer dynamisch en een gevaar voor het doel".

De club is dan ook trots. "Dat hij voor Bayern heeft gekozen, laat zien dat hij overtuigd is van onze club en de kansen die we hebben. We houden van spelers met die mentaliteit. We zijn ervan overtuigd dat we veel successen met hem gaan vieren."

Gravenberch zelf mocht ook wat zeggen over zijn kwaliteiten. "'Ik ben groot, maar ook technisch. Ik houd ervan om te dribbelen en heb een hard schot. Ik denk dat mij dat een beetje bijzonder maakt als speler", stelt de middenvelder.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 33 52 82
2 PSV 33 48 72
3 Ajax 33 50 69
4 AZ 33 34 67
5 FC Twente 33 37 61
6 Sparta Rotterdam 33 18 56
7 FC Utrecht 33 4 51
Bekijk de hele stand