'Spelers Club Brugge gaan uit van Ajax-transfer voor Schreuder'

Alfred Schreuder
Alfred Schreuder Foto: © Pro Shots

Alfred Schreuder gaat na dit seizoen naar Ajax. Zelfs de spelers van Club Brugge gaan er al vanuit dat het dienstverband van de trainer beperkt blijft tot een half jaar.

Dat meldt Het Nieuwsblad. De trainer won afgelopen weekend met zijn ploeg van de verrassende koploper Union Sint-Gillis, waardoor Brugge inmiddels de eerste plaats heeft overgenomen op de ranglijst. Schreuder mag zich aan het einde van het seizoen wellicht kampioen noemen, zodat hij via de voordeur kan vertrekken richting Amsterdam.

"De Nederlandse recordkampioen is aan het dossier blijven werken, waardoor een persoonlijk akkoord nakend is. Op clubniveau is er nog geen deal in de maak, maar dat is logisch", meldt het medium, dat verwacht dat de gesprekken tussen beide clubs starten als de titelstrijd in beide landen gelopen is.

Dusan Tadic met de schaal

Ajax wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

Ajax is al kampioen, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij Vitesse. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van Ajax nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties