"FC Twente is beter dan Ajax, we staan waar we horen te staan"

Maurice en Sem Steijn
Maurice en Sem Steijn Foto: © Pro Shots

Sem Steijn is van mening dat FC Twente terecht op de derde plek in de ranglijst van de Eredivisie staat. De aanvallende middenvelder blikt terug op een aantal cruciale wedstrijden voor de ploeg uit Enschede, maar die in de Johan Cruijff ArenA tegen Ajax blijft hem het meest bij.

"Feyenoord-uit was moeilijk, dat gelijkspel (0-0) was oké", begint Steijn terug in gesprek met Voetbal International. Het verlies tegen de kampioen van Nederland wilt hij niet teveel over kwijt."Over die wedstrijd bij PSV (1-0 nederlaag) en de rol van de scheidsrechter is genoeg gezegd. Alleen Ajax-uit was echter een mindere pot van ons", blikt de aanvallende middenvelder terug.

Twente verloor op 14 april met 2-1 tegen de Amsterdammers. FC Twente ging nog de rust in met een voorsprong maar wist deze niet vast te houden. Steijn weet zeker dat het niks te maken had met ansgt . "Dat gevoel had ik niet, maar we hebben het daar gewoon niet goed gedaan. Wij zijn beter dan Ajax, we staan waar we horen te staan", concludeert Steijn, die met een tevreden gevoelt terug kan kijken op zijn seizoen.

Lees meer:
0 reacties