Supportersvereniging 'verbijsterd' na Kroes-nieuws: "Onvermijdelijk"

Alex Kroes op de tribune
Alex Kroes op de tribune Foto: © Pro Shots

De Supportersvereniging van Ajax is 'verbijsterd' over het nieuws rondom de schorsing van algemeen directeur Alex Kroes. Toch is er ook begrip voor de keuze van de RvC, zo geeft Fabian Nagtzaam aan.

"We dachten met Kroes eindelijk weer te kunnen koersen op een nieuwe toekomst voor de club. We hebben goede eerste contacten gehad en geloofden in de visie die Kroes samen met ons aan het uitwerken was", zo schrijft de directeur-bestuurder van Supportersvereniging Ajax. "Dat de rvc nu ingrijpt, is onvermijdelijk en begrijpelijk", geeft Nagtzaam aan. "Als er ook maar enig spoor van belangenverstrengeling is, hoor je niet werkzaam te zijn voor Ajax."

"We moeten verwachten dat er capabele mensen aan de top van Ajax werken, die zich onafhankelijk inzetten voor de club", zo klinkt het. Nagtzaam pleit voor een snelle oplossing. "We gaan ervan uit dat Kroes klip en klaar uitlegt waarom hij dit heeft gedaan. Supporters verdienen het eerlijke verhaal. We hebben op dit moment alleen maar veel vragen die zo snel mogelijk moeten worden beantwoord."

Alex Kroes
Kroes reageert: "Dit alles levert onrust op voor Ajax, dat spijt mij" Lees ook
Lees meer:
0 reacties