Sven Mislintat: "Hopelijk geen overkill aan nieuwe spelers"

Heitinga met Mislintat op De Toekomst in Amsterdam
Heitinga met Mislintat op De Toekomst in Amsterdam Foto: © Pro Shots

Ajax heeft met het aantrekken van Branco van den Boomen de eerste speler binnengehaald onder leiding van directeur voetbalzaken Sven Mislintat. Het zal deze transferperiode zeker niet bij één aankoop blijven, zo laat de Duitser weten.

"Maar het gaat niet om de aantallen", benadrukt Mislintat in gesprek met Ajax TV. "Het gaat om het vinden van de juiste persoonlijkheden en spelers voor ons team. Daarbij zijn we ook afhankelijk van de interesse in onze spelers, zoals afgelopen seizoen."

"De transferzomer valt niet te voorspellen", gaat de Data-Duitser verder. "Maar natuurlijk zullen er een aantal dingen gaan veranderen en Branco is onze eerste aanwinst. Hij zal niet de laatste aanwinst zijn, maar hopelijk wordt het geen overkill aan nieuwe spelers. We houden de markt in de gaten."

De technisch directeur is in elk geval erg tevreden dat Branco van den Boomen voor Ajax heeft gekozen. "Het is altijd mooi om te zien dat een jongen uit de opleiding vertrekt, misschien niet met het resultaat dat hij wilde bereiken, maar dan opstaat en de honger laat zien om hier terug te keren. In onze gesprekken was hij alleen maar gefocust op een terugkeer naar Ajax, terwijl hij transfervrij was en een geweldig seizoen heeft gehad, waardoor hij tussen veel clubs kon kiezen", besluit Mislintat.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in Ajax komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op Ajax (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
30/09
RKC Waalwijk
21:00
Ajax
zo
8/10
Ajax
14:30
AZ
zo
22/10
FC Utrecht
12:15
Ajax
zo
29/10
PSV
14:30
Ajax
za
4/11
Ajax
21:00
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
11 PEC Zwolle 6 -4 7
12 SC Heerenveen 6 -7 6
13 RKC Waalwijk 6 -8 6
14 Ajax 5 -3 5
15 Vitesse 6 -7 3
16 FC Utrecht 6 -10 3
17 FC Volendam 5 -8 1
Bekijk de hele stand