Tahirovic naar Ajax: "Hopen dat Van Halst zijn werk goed heeft gedaan"

Jan van Halst
Jan van Halst Foto: © Pro Shots

Mike Verweij weet dat er bij de leden van Ajax verbazing is over de transfer van Benjamin Tahirovic. De middenvelder, die international is van Bosnië en Herzegovina, komt voor maximaal 8,5 miljoen euro over van AS Roma.

"Wat ik wel merk, is dat er bij de leden toch wel wat verbazing is", zegt Verweij bij De Telegraaf. "Een website is een website, maar bij Transfermarkt staat deze jongen op een transferwaarde van 1,5 miljoen euro."

Verweij vervolgt: "Hij wordt nu voor maximaal 8,5 miljoen euro gekocht. Iedereen hoopt nu dat commissaris Jan van Halst zijn werk heel goed heeft gedaan en dat hij heel goed heeft bekeken of deze jongen een meerwaarde is."

Verweij ziet dat het transferbeleid vooral door Sven Mislintat wordt bepaald. "Ze zullen hem ongetwijfeld veel hebben bekeken en ik mag hopen dat de scouting er ook een rol in speelt. De RvC zit er net."

"Ajax heeft geen algemeen directeur en nu kan Mislintat dit zelf bepalen. Los van het feit dat het misschien een goede speler kan zijn: wat je er ook van vind, de manier waarop het gaat, het is wel riskant", aldus Verweij.

Lees meer:
0 reacties