Taylor geniet interesse uit Italië: "Ze moeten bij Kroes zijn"

Kenneth Taylor
Kenneth Taylor Foto: © Pro Shots

Kenneth Taylor staat in de belangstelling van een club uit Italië. Zijn zaakwaarnemer Guido Albers verwacht dat het moeilijk voor Ajax wordt om hem deze zomer te behouden. 

Volgens Italiaanse media zou het gaan om Juventus, maar Albers wil alleen bevestigen dat het om een club uit Italië gaat. "Er zijn meerdere clubs die zich bij mij hebben gemeld, maar ze moeten bij Alex Kroes zijn", vertelt hij in Goedemorgen Eredivisie. Of een transfer serieus aan de orde zal zijn laat hij niet weten, maar de zaakwaarnemer vraagt zich wel hardop af wat Ajax na twee teleurstellende seizoenen nog te bieden heeft aan Taylor.

Albers vindt ook dat Taylor na de fluitconcerten aan zijn adres beter beschermd had moeten worden door de clubleiding. "Aankopen van dertig miljoen worden niet uitgefloten en een jongen van de club, die vanaf zijn achtste voor Ajax speelt, krijgt het hele stadion over zich heen. Hij is ook niet beschermd", stelt hij kritisch. "Er is niet van de club of niemand van de directie geweest die er wat van heeft gezegd."

Lees meer:
0 reacties