Taylor herpakte zich na fluitconcerten: "Dacht: 'krijg de pleuris'"

Kenneth Taylor is nadat hij fluitconcerten kreeg beter gaan spelen. Naar eigen zeggen voetbalt hij nu vrijuit. Dat zegt de middenvelder in gesprek met AT5.

De jongen van de club werd meerdere keren uitgefloten door het Ajax-publiek. "Ik kijk vaak wel echt naar mezelf en nooit naar anderen, omdat ik alleen mezelf in de hand heb. Waarom ik werd uitgefloten, dat weet ik niet", geeft Taylor aan. "Als ik supporter was geweest, zou ik nooit mijn spelers uitfluiten. Ik weet wat het met een jongen doet."

De middenvelder vervolgt: "Als iemand gaat fluiten, ga je er niet beter van spelen. Niet alleen in mijn geval, maar in het algemeen. Ik snap dat ze hun onvrede willen uiten, dat is ook hoe voetbal werkt. Alleen zou ik het zelf niet doen."

Het gebeurde dus wel en Taylor werd het slachtoffer. "Toen het bij mij gebeurde dacht ik: 'Krijg allemaal maar de pleuris, nu doe ik wat ik zelf wil'", vertelt hij. "Daarna ging er bij mij een knop om, het kon niet erger zijn dan dat. Sindsdien ben ik veel vrijer gaan voetballen. Ik weet wat ik kan en wat ik doe op het veld."

"Ik speel voor het team en ook voor de supporters. Als je mij uitfluit, noem ik je ook geen supporter. Met de jongens van de F-Side heb ik een aantal keer gesproken. Voor die mensen voetbal ik met heel veel liefde", aldus de Ajacied.

Lees meer:
0 reacties