Taylor reageert nuchter op kritiek: "Wil het niet te groot maken"

Kenneth Taylor
Kenneth Taylor Foto: © BSR Agency

Uitgerekend Kenneth Taylor was donderdagavond tegen Bodø/Glimt (1-2) de matchwinner voor Ajax. De middenvelder was de laatste wedstrijden juist het mikpunt van kritiek bij veel supporters.

Taylor wil niet te veel praten over de zware periode de afgelopen weken. "Ik wil het allemaal niet te groot maken. Het is wat het is en ik ga gewoon verder", vertelt hij aan de Telegraaf. "Ik kan wel bij de pakken neer zitten, maar daar heeft niemand iets aan: de club niet en ik niet. Dus het is heel simpel. Nooit opgeven en honderd procent geven.” Dat deed hij donderdagavond in Noorwegen, weliswaar vanaf de bank, uitstekend.

Volgens de middenvelder klopt er weinig van het beeld dat hij niet alles zou geven. "Iedereen die me kent, weet dat ik altijd alles voor mijn club geef en zelfs nog een beetje meer", aldus de Ajacied. "Ik ben blij dat de kritiek op Ajax zich op mij richt, want als de fans iemand pakken, pak mij dan maar. Ik heb er al lang mee te maken en weet hoe ik ermee moet omgaan. Nee, hoe ze mij behandelen, zal er nooit toe leiden dat ik Ajax eerder verlaat. Waarom niet? Omdat dit mijn club is.”

Lees meer:
0 reacties