'Ten Hag houdt in kampioensduel vast aan systeem: Berghuis wissel'

Noussair Mazraoui, Steven Berghuis en Sébastien Haller
Noussair Mazraoui, Steven Berghuis en Sébastien Haller Foto: © Pro Shots

Erik ten Hag houdt vast aan zijn 4-4-2-systeem voor de kampioenswedstrijd. Dat betekent dat Sébastien Haller en Brian Brobbey weer samen in de punt van de aanval staan.

Dat verwacht het Algemeen Dagblad. Kenneth Taylor mag zich opnieuw laten zien op het middenveld, aangezien Ryan Gravenberch dit seizoen niet meer in actie komt door een blessure. De middenvelder maakte de afgelopen twee wedstrijden een goede indruk en krijgt nu dus nogmaals de kans om zijn visitekaartje af te geven.

De Amsterdammers moeten woensdagavond van SC Heerenveen winnen om kampioen te worden, of PSV moet verliezen van middenmoter NEC. Dat moet gebeuren zonder Lisandro Martinez, die dit seizoen ook niet meer in actie komt. Doordat de Argentijn aan de kant staat met een blessure heeft Nicolas Tagliafico wel weer een plekje in de basisploeg.

Steven Berghuis moet genoegen nemen met een reserverol. De aanvallende middenvelder is het slachtoffer geworden van het nieuwe seizoen, omdat Dusan Tadic de voorkeur krijgt als nummer tien.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Stekelenburg; Mazraoui, Timber, Blind, Tagliafico; Taylor, Alvarez, Klaassen; Tadic; Haller, Brobbey

Dusan Tadic met de schaal

Ajax wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

Ajax is al kampioen, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij Vitesse. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van Ajax nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties