Ten Hag: "Mohamed Ihattaren kan echt een schot in de roos worden"

Mohammed Ihattaren
Mohammed Ihattaren Foto: © Pro Shots

Erik ten Hag gaat Ajax na dit seizoen verlaten voor Manchester United. In Amsterdam neemt Alfred Schreuder het stokje over. Daarin heeft Ten Hag alle vertrouwen.

Zo geeft de oefenmeester aan dat Ajax over veel goede spelers beschikt, ook al gaan er deze zomer een paar vertrekken. "Maar dan houd je nog een heel sterke selectie over", vertelt hij in gesprek met Voetbal International. "En er is meer. Denk eens aan Mohamed Ihattaren. Hij kan echt een schot in de roos worden, als hij mentaal die stabiliteit gaat krijgen. Hij is fit aan het worden, dan zie je dat het een geweldige voetballer is."

Ook ziet Ten Hag jeugdspelers op de deur kloppen bij het eerste. "Het is natuurlijk afwachten of ze die laatste stap kunnen zetten, maar er is zo veel potentie. Jongens als Jay Gorter, Kian Fitz-Jim, Kristian Hlynsson, Youri Regeer, die zijn debuut heeft gemaakt, Amourricho van Axel Dongen, die fysiek nog stappen moet maken."

"Naci Ünüvar, die iets langer nodig heeft, maar zeker een groot talent is. En dan nog een paar jongens bij wie het afwachten is, maar die zeker kwaliteiten hebben. Die talenten zijn er echt en komen eraan", aldus Ten Hag.

Dusan Tadic met de schaal

Ajax wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

Ajax is al kampioen, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij Vitesse. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van Ajax nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties