Ten Hag passeerde Haller voor bekerfinale: "Was het er niet mee eens"

Ajax haalde in de winterstop in de persoon van Brian Brobbey een extra spits in de selectie. Brobbey ging de concurrentiestrijd aan met Sébastien Haller, waardoor de Ivoriaan zelfs de bekerfinale op de bank moest beginnen. Haller begreep de keuze van Ten Hag wel, maar was het er niet mee eens.

"Ik begreep de keuze dat ik niet begon", zegt Haller in gesprek met Ajax TV. "Ook al was ik niet eens met de keuze, ik ben een speler en niet de coach. Wij hebben niet dezelfde kwaliteiten en hij wilde de kwaliteiten van Brobbey gebruiken deze wedstrijd. Geen probleem, de trainer kiest."

"Je moet de trainer volgen, daarna moet je het elftal steunen en achter je team staan. Ik heb een aantal van deze situaties in het voetbal meegemaakt. Het beste antwoord wat je kan geven is dat je blijft steunen, iedereen wil namelijk in de basis spelen. Dus het kan niet zo zijn dat als je niet speelt, je concurrent niet je vriend kan zijn of dat je hem niet kan steunen. Uiteindelijk zijn we een team", aldus de Ivoriaanse spits.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand