Ten Hag wil weer shoppen bij Ajax; Drie Ajacieden op lijstje"

Erik ten Hag
Erik ten Hag Foto: © Pro Shots

Sinds Erik Ten Hag de scepter zwaait bij Manchester United gaan de nodige geruchten over spelers uit de Eredivisie die de overstap naar de Premier League kunnen maken. Opnieuw worden nu drie Ajacieden aan de Mancunians gelinkt.

Afgelopen zomer werd Jurriën Timber al aangemerkt als potentiële aanwinst voor United en ook nu staat de centrale verdediger van Ajax op het lijstje van Ten Hag, zo meldt The Sun. Ten Hag wilde zijn landgenoot meenemen naar Old Trafford, maar deels vanwege zijn WK-kansen besloot Timber in Amsterdam te blijven. United besloot uiteindelijk om zijn kompaan Lisandro Martínez los te werken bij Ajax, maar wil nu dus gaan voor een hereniging.

Naast Timber staan ook Kenneth Taylor en Devyne Rensch op het verlanglijstje. Een bron van United stelt: "De manager staat erop dat er pareltjes zijn in Nederland en Duitsland waar de club meer belangstelling voor moet hebben. Hij voelt heel sterk dat United een mars kan stelen en de scouts is verteld dat United het tempo moet opvoeren in zowel Nederland als Duitsland."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 33 52 82
2 PSV 33 48 72
3 Ajax 33 50 69
4 AZ 33 34 67
5 FC Twente 33 37 61
6 Sparta Rotterdam 33 18 56
7 FC Utrecht 33 4 51
Bekijk de hele stand