'Ten Hag wordt bij Manchester United herenigd met oud-pupil'

Erik ten Hag met de kampioensschaal
Erik ten Hag met de kampioensschaal Foto: © Pro Shots

Erik ten Hag en Frenkie de Jong werkten bij Ajax al samen en vanaf komend seizoen zou er een hereniging gaan plaatsvinden. Volgens Spaanse media zou De Jong de interesse genieten van Manchester United.

En laat dat nou niet geheel toevallig de volgende club van Ajax-trainer Erik ten Hag worden. De voormalig Ajacied maakte drie seizoenen geleden de overstap van Ajax naar FC Barcelona en is daar voor het overgrote deel basisspeler geweest. FC Barcelona-volger Gerard Romero van RAC1 denkt dat het voor 95 procent zeker is dat De Jong naar Engeland vertrekt.

FC Barcelona zou zo'n 70 tot 80 miljoen euro voor de blonde middenvelder verlangen. FC Barcelona heeft het geld dringend nodig volgens Romero. De Catalanen zouden daarom niet onwelwillend tegen een verkoop van De Jong staan. Bij de club is men bang dat de marktwaarde van De Jong daalt, mochten zijn prestaties minder worden.

Dusan Tadic met de schaal

Ajax wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

Ajax is al kampioen, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij Vitesse. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van Ajax nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties