Theo Janssen: "Als ik de stap naar Ajax niet had gemaakt..."

Theo Janssen speelde drie seizoenen voor FC Twente en won in Enschede alles wat er te winnen viel. Janssen werd kampioen met de Tukkers, maar pakte ook de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal. Individueel kreeg de linkspoot ook nog de Gouden Schoen, de prijs voor de beste voetballer uit de Eredivisie.

Janssen had naar eigen zeggen een uitstekende match met FC Twente. "Ik denk toch ook wel de binding met de mensen daar", blikt hij terug voor de camera van FCUpdate. "Het zal allemaal hele vriendelijke mensen, die je willen helpen en alles voor je willen regelen. Er was een klik met het elftal, we hadden een fantastische groep met elkaar. Jongens die het allemaal met elkaar konden vinden, een beetje een vriendenteam. Zo voelde het ook."

"Uiteindelijk heb ik er drie jaar gespeeld", vervolgt Janssen. "Als ik de stap naar Ajax niet had gemaakt, had ik er nog wel een paar jaar langer gespeeld. Maar op het gegeven moment kwam het einde daar en ben ik naar Ajax gegaan." De linkspoot werd ook in Amsterdam kampioen, maar wist bij Ajax minder zijn stempel te drukken.

Lees meer:
0 reacties