Theo Janssen vloog Aad de Mos bijna aan: "Dan word ik écht boos"

Theo Janssen droeg in het verleden jarenlang het shirt van Vitesse, de club waar hij nu assistent-trainer is. De oud-speler van Ajax had destijds eenmaal een flinke aanvaring met voormalig Ajax-trainer Aad de Mos.

"Ja, dat was een heel verhaal", blikt Janssen terug tegenover FCUpdate. "Uiteindelijk komt het erop neer dat ik zou gaan starten, ik was ook aanvoerder van het elftal. De dag erna was de meeting, maar De Mos had een droom gehad. Een hele speciale droom en daar kwam ik in ieder geval niet in voor, dus ik zat op de bank."

Janssen liet dat niet zomaar gebeuren. "Die wedstrijd heb ik niet meegekregen, want ik ben naar huis gegaan en heb er ook niets van gezien", geeft hij aan. "We verzamelden toentertijd in een hotel, daar gingen we lunchen en daarna vertrokken we naar de wedstrijd. Daar hadden we een meeting en werd duidelijk dat ik niet zou starten."

"Dan ontplof ik", vervolgt Janssen. "Dan word ik niet zo'n hele leuke jongen. Dan word ik écht boos. Dan is het goed dat er mensen tussen mij en de trainer staan, want anders had het helemaal verkeerd kunnen gaan. Ik ben blij dat het niet is gebeurd", aldus de oud-speler, die er niet in is blijven hangen. "Maar aan de andere kant heb ik Aad daarna ook nog heel vaak gezien en gesproken. Aad is een fantastische man, alleen dat was gewoon een hele grote fout van hem. Daar heb ik hem wel een paar keer op aangesproken", lacht de linkspoot.

Lees meer:
0 reacties