Timber scoort bij rentree: "Ik besefte niet eens dat ik scoorde"

Jurrien Timber traint
Jurrien Timber traint Foto: © Pro Shots

Jurriën Timber is bijzonder blij terug te zijn op een voetbalveld. De 22-jarige verdediger speelde mee in het beloftenteam van Arsenal op maandag en scoorde een geweldig doelpunt op Ewood Park.

Timber is op de weg terug van een kruisbandblessure. Uit bij Blackburn Rovers was het raak voor Timber. "Ik besefte niet eens dat ik scoorde, want dat gebeurt me niet vaak. Misschien is dat veranderd na mijn revalidatie", grapte Timber in gesprek met The Mirror.

De voormalig verdediger van Ajax is blij weer te kunnen voetballen. "Het voelt nog een beetje vreemd, maar na acht maanden is dit geweldig. Ik ben blij, voel me gezegend." Met Arsenal kan hij nog altijd de titel winnen. "Ik kan niet wachten. De spelers hebben me al berichten gestuurd. Ik denk dat ze het goed doen."

"De laatste weken waren lastig, ook door de uitschakeling in de Champions League. Maar ze zijn nog steeds in the mix.", weet Timber. "Ik ben blij dat ik daar onderdeel van kan uitmaken. We zullen zien wat de laatste weken gaan brengen. Ik hoop op iets prachtigs."

Lees meer:
0 reacties