"Toen verscheen er een heel mooie glimlach op Nouri's gezicht"

Spandoek voor Abdelhak Nouri
Spandoek voor Abdelhak Nouri Foto: © Pro Shots

Villarreal won afgelopen weekend met 1-4 op bezoek bij Granada en Arnaut Danjuma nam maar liefst drie treffers voor zijn rekening. De Nederlandse vleugelaanvaller had vlak voor de wedstrijd nog contact met Mo Nouri, de broer van Abdelhak.

"Ik ben superdankbaar. We hielden al van Arnaut, maar dit is echt speciaal en een mooi gebaar", vertelt hij op de website van De Telegraaf. "We spreken elkaar wekelijks en sturen dan vaak voicememo's naar elkaar, dat is altijd lachen en genieten. Dan overtreffen we elkaar altijd."

"Als ik er eentje van een minuut stuur, stuurt hij er één van twee minuten en zo door. Maar deze keer zat hij net in de kleedkamer voor de wedstrijd en reageerde hij heel snel van 'ik spreek je na de wedstrijd'. Ik heb hem toen gezegd dat ik met Appie zou gaan kijken en vroeg Arnaut er een voor hem te scoren...", blikt Mo Nouri terug.

"Hij maakte het nog waar ook en bij zijn eerste goal stonden er 34 minuten op de klok… Ik geloofde het gewoon niet, zo toevallig en zo mooi", vervolgt hij enthousiast. "Iedereen bij ons was echt blij voor Arnaut en het is echt mooi dat iemand dan zoiets doet. Dat doet me heel veel en geeft een trots gevoel", aldus Mo, die zijn broertje direct het goede nieuws vertelde.

"Appie krijgt natuurlijk alles mee, ik hou hem ook echt van alles op de hoogte. Ik zei tegen hem: 'Arnaut heeft gescoord'. Toen verscheen er een heel mooie glimlach op z'n gezicht. Echt een grote lach. Hij was heel blij. Ik werd er emotioneel van, echt uit blijdschap. Ik was súperblij. En hij maakte er zelfs drie in totaal."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 14 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Ajax -
-
FC Groningen -
zo 21 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Sparta Rotterdam -
-
Ajax -
zo 28 aug. 2022, 12:15
Eredivisie
FC Utrecht -
-
Ajax -
za 3 sep. 2022, 16:30
Eredivisie
Ajax -
-
SC Cambuur -
za 10 sep. 2022, 18:45
Eredivisie
Ajax -
-
SC Heerenveen -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
3 AZ 1 2 3
4 Excelsior 1 2 3
5 Ajax 1 1 3
6 FC Twente 1 1 3
7 FC Groningen 1 0 1
Bekijk de hele stand