'Tottenham Hotspur wil Antony betrekken in ruildeal rondom Bergwijn'

Antony
Antony Foto: © Pro Shots

De mogelijke transfer van Steven Bergwijn naar Ajax krijgt nog steeds geen vorm. Het is duidelijk dat er vanuit Amsterdam grote belangstelling is voor de rappe aanvaller maar de onderhandelingen met Tottenham Hotspur verlopen stroperig. Volgens The Independent komt de club uit Londen nu met een ruildeal om de onderhandelingen vlot te trekken.

Spurs-voorzitter Daniel Levy zou Ajax een voorstel hebben gedaan om voor een ruildeal waarin ook Antony is betrokken. De club wil Ajax voorzien van Steven Bergwijn en een zak geld in ruil voor de diensten van Antony. Het blijkt volstrekt onduidelijk hoeveel geld Tottenham, naast Bergwijn, wil overmaken naar Ajax.

In de recente geschiedenis werden er al verschillende bedragen genoemd die Ajax zou moeten neertellen voor Bergwijn. Het veel genoemde bedrag van 25 miljoen euro is volgens Valentijn Driessen niet genoeg, zo liet hij weten in de Kick-off podcast van De Telegraaf. "Er wordt nu 25 miljoen euro gezegd, maar dat bedrag komt niet van Tottenham. Waarom zouden ze hem verkopen als ze weten dat ze een goudmijn in handen hebben? Die jongen gaat waarschijnlijk naar het WK en gaat daar ook spelen. Hij maakt een enorm goede ontwikkeling door bij Spurs. Die krijg je denk ik niet onder de dertig miljoen euro."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand