Transferwinter op komst: "Hopen ook Van Gaal lastig te kunnen vallen"

Louis van Gaal
Louis van Gaal Foto: © Orange Pictures

Ajax staat aan de vooravond van een nieuwe transferperiode. Daarbij is er geen directeur voetbalzaken. Er is kortom veel aan de werk aan de winkel voor de Amsterdammers.

Eerder maakte Ajax al bekend dat Kelvin de Lang veel gaat doen, maar niet alles. Met De Lang als nieuwe hoofdscout is er veel aandacht geweest voor het scoutingsteam. "Hij brengt dat helemaal in kaart. Casimir Westerveld, die zo'n beetje verantwoordelijk is voor de jeugd, hebben we erbij gezet. Daarmee kopen zij tijd voordat Danny Blind (vanaf 27 december) er is', zegt Van Halst bij de ledenvergadering van Ajax.

"We hopen ook Louis (Van Gaal, red.) er af en toe mee lastig te kunnen vallen. Soms loopt er ook gratis kennis rond", vervolgt van Halst. "Als ik Ronald de Boer bel en vraag: wil je af en toe ook mee kijken, vanuit de Ajax-filosofie? Dan zegt hij: ja, tuurlijk, hoe laat moet ik er zijn? Vanuit daar hoop ik dat de continuïteit gewaarborgd is totdat mijn opvolger (Alex Kroes, vanaf half maart, red.) er is", besluit van Halst.

Lees meer:
0 reacties