Twee Ajacieden in Elftal van de Week: "Bogarde vindt hem een topper"

Dusan Tadic, Nicolas Tagliafico, Daley Blind en Perr Schuurs overleggen
Dusan Tadic, Nicolas Tagliafico, Daley Blind en Perr Schuurs overleggen Foto: © Pro Shots

De Klassieker was niet groots, maar de punten gingen mee naar Amsterdam. Regi Blinker zag twee Ajacieden uitblinken. Hij mocht voor De Telegraaf het Elftal van de Week samenstellen.

"Perr Schuurs was één van de weinigen die zijn niveau haalde. Hij heeft oog voor de diepte, met splijtende passes of naar de zijkant. Op een volwassen manier heeft hij ook veel duels gewonnen. Ik weet van Winston Bogarde, dat hij veel met Schuurs bezig is en hem echt óók een topper vindt. Dat liet-ie tegen Feyenoord zien", aldus de oud-voetballer.

"Daley Blind staat naast hem, omdat ik het vooral knap vind hoe hij in zo’n grote wedstrijd weer zó makkelijk van positie wisselt. Hij bleef vrij simpel overeind en was ongeveer de enige waarbij de passnauwkeurigheid heel hoog lag. Met Schuurs samen heeft hij eigenlijk niets weggegeven en het is mooi hoe hij altijd de rust bewaart in benauwde situaties."

Dankzij AjaxFanatics krijgen nieuwe spelers een Boosted Odd van 4.00 bij een zege van Ajax tegen Fortuna Sittard! Schrijf je in bij BetCity.nl en grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 33 52 82
2 PSV 33 48 72
3 Ajax 33 50 69
4 AZ 33 34 67
5 FC Twente 33 37 61
6 Sparta Rotterdam 33 18 56
7 FC Utrecht 33 4 51
Bekijk de hele stand