Ultee boos op arbitrage: "Hij wordt vol in zijn rug getrapt"

Sjors Ultee
Sjors Ultee Foto: © Pro Shots

Ajax was woensdag met 5-0 te sterk voor Fortuna Sittard. Sjors Ultee, trainer van de Limburgers, heeft echter zijn twijfels bij twee doelpunten van Ajax, die mogelijk afgekeurd hadden moeten worden.

Ultee ging zelf met een iPad naar de vierde official. "Ze zeiden tegen ons: we kunnen niet duidelijk genoeg zien of hij achter is. Of ik het wel heb gezien? Nou, als je het standbeen van Tadic zag en je andere been steekt zover uit: dan hebben wij het gevoel...”, begint Ultee bij ESPN.

“Vooral als je hem terugspoelt, zie je volgens mij aan de stuit van de bal dat hij achter is”, vervolgt hij. “Maar heel lekker snel, prima, doelpunt... Ik ben natuurlijk gekleurd, maar ik vond het in ieder geval iets langer kijken waard, om het zeker te weten.”

Ook de 5-0 had volgens Ultee niet mogen tellen. "Ik snap niet dat je er niet aan denkt: het is al 4-0, Roel wordt vol in zijn rug getrapt. Maar ook als je hier al over twijfelt, dan moet je je ook afvragen wat je aan het doen bent.”

“Voordat mensen denken dat ik de scheidsrechter de schuld geef van onze nederlaag: maar ik snap echt niet dat je bij 4-0 dit ziet gebeuren en niet gewoon affluit. Niemand zal zeuren, Ajax zal niet zeuren, wij zullen niet zeuren", besluit Ultee.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand