Utrecht-fan in Lang Leve de Liefde baalt van Ajax-date: "Ik kom niet!"

Utrecht-fan in Lang Leve de Liefde
Utrecht-fan in Lang Leve de Liefde Foto: © Lang Leve de Liefde

Lang Leve de Liefde is een liefdesexperiment waarin singles ruim de tijd krijgen om elkaar goed te leren kennen door minimaal 24 uur of maximaal 4 dagen met elkaar door te brengen. Echter weten beiden op voorhand niet met wie ze worden gekoppeld.

In deze aflevering worden Dion uit Utrecht en een vrouwelijke inwoonster van Amsterdam met elkaar gekoppeld. En dat geeft al snel enige frictie bij de jongeman die he-le-maal niks met Amsterdam heeft. Dat steekt hij dan ook niet onder stoelen of banken tegenover zijn date.

Dion geeft te kennen niet in Amsterdam te komen: "Amsterdam kom ik gelukkig niet. Ik ben een diehard Utrechtfan, supporter. Ik kom echt niet hoor in Amsterdam als iemand zegt ga je mee stappen. Dan zeg ik: Nee sorry. Ga jij maar naar Amsterdam toe. Ik wil je best afzetten, ik wil je ophalen, maar ik ga echt niet door Amsterdam lopen."

Vervolgens biecht hij nog iets op. "Ik heb in Amsterdam gewerkt, ik moest Amsterdamse paaltjes plaatsen. Dat heb ik geweigerd. Je moet een Amsterdammer vragen die dingen te zetten, ik raak ze niet aan, sorry!".

Lees meer:
0 reacties