VACATURE | AjaxFanatics.nl zoekt stagiair en versterking redactie

Ajax-fans in de Johan Cruijff Arena
Ajax-fans in de Johan Cruijff Arena Foto: © Pro Shots

AjaxFanatics.nl heeft per direct een stageplek beschikbaar. Ben jij een student Journalistiek of Communicatie (MBO, HBO of WO) of moet je voor een minor stage lopen bij een journalistiek en communicatie-gericht bedrijf? Dan bieden wij uitkomst!

Als stagiair speur je het internet af naar het laatste voetbalnieuws, zodat supporters altijd voorzien zijn van de laatste berichten. Daarnaast ben je veel bezig met social media en kun je ook inzicht krijgen in Google Analytics.

Wat kunnen wij een stagiair bieden? Een leuke, leerzame en flexibele stageplek in Goor (Overijssel) voor het liefst minimaal drie maanden. We hebben een werkplek op ons kantoor, maar bieden ook de mogelijkheid om (deels) thuis te werken en te communiceren via Skype of Whatsapp. We hebben het liefst face to face contact met onze stagiairs, maar zeker in de huidige coronatijden zijn we flexibel en kan een stage ook zonder problemen worden afgerond bij een eventuele lockdown.

Als stagiair leer je alles over het beheren van een voetbalwebsite. Uit zowel binnenlandse als buitenlandse media wordt het nieuws herschreven en verpakt in een bondig en voor de lezer interessant nieuwsbericht. De stagiair krijgt inzicht in welke berichten wel en niet 'scoren' op internet en krijgt de mogelijkheid om bezoekersgedrag te analyseren. Ook het gebruik van Twitter, Facebook en Instagram behoort tot de werkzaamheden. Mocht een stagiair behoefte hebben aan eigen interviews of initiatieven, dan bieden we daar zeker ruimte voor. Ben jij dus een 'voetbalgekke' student, die graag zijn of haar schrijfstijl (verder) wil ontwikkelen, dan hebben wij een uitstekende stageplek.

Wij bieden een jong en enthousiast redactioneel team en de mogelijkheid je te ontwikkelen in de sportjournalistiek. Daarnaast ontvang je een stagevergoeding voor je werkzaamheden. Heb je interesse, stuur dan je motivatie (inclusief CV) naar info@bnmedia.nl en je hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Naast stagiairs zijn ook nieuwe redacteuren van harte welkom. Op meerdere momenten in de week, maar met name in de weekenden, hebben we nog veel ruimte. Heb je interesse? Mail naar info@bnmedia.nl.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 21 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Sparta Rotterdam -
-
Ajax -
zo 28 aug. 2022, 12:15
Eredivisie
FC Utrecht -
-
Ajax -
za 3 sep. 2022, 16:30
Eredivisie
Ajax -
-
SC Cambuur -
za 10 sep. 2022, 18:45
Eredivisie
Ajax -
-
SC Heerenveen -
zo 18 sep. 2022, 16:45
Eredivisie
AZ -
-
Ajax -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 2 6 6
2 PSV 2 6 6
3 Excelsior 2 4 6
4 FC Twente 2 4 6
5 AZ 2 3 6
Bekijk de hele stand