Valentijn Driessen: "Ajax wil nog steeds op Erik ten Hag wachten"

Erik ten Hag
Erik ten Hag Foto: © Pro Shots

Valentijn Driessen stelt dat Ajax nog altijd hoopt op een terugkeer van Erik ten Hag. Dat vertelt de journalist in de Kick-Off podcast van De Telegraaf.

Bij Manchester United heeft Erik ten Hag het zwaar, Hij staat op de zesde plaats en kwalificatie voor de Champions League lijkt erg ver weg. Wel staan The Red Devils in de finale van de FA Cup. Wel gaf de ploeg van Ten Hag een 0-3 voorsprong weg tegen Championship-ploeg Coventry City. Uiteindelijk won Manchester United de penaltyserie.

Wel denkt Driessen dat Ten Hag voorlopig nog niet de laan wordt uit gestuurd bij zijn huidige werkgever. “Manchester United maakt voor de FA Cup-finale natuurlijk niet bekend dat Ten Hag weg moet. Dan overkomt hem waarschijnlijk hetzelfde als wat Jürgen Klopp bij Liverpool gebeurt.” Hierbij verwijst de journalist naar een moment tussen Jurgen Klopp en zijn speler Mohamed Salah. Die twee kregen langs de lijn ruzie met elkaar.

Volgens Valentijn is dag het gezag in één keer weg. “Ik weet niet of hij (Ten Hag, red.) dat nog heel veel heeft bij United, maar dan wordt het nog minder. Dan wordt het dus ook veel moeilijker om de FA Cup te winnen. Een club zal nooit zeggen dat hij er volgend seizoen geen trainer meer is. Achter de schermen moet Alex Kroes met Kees Vos van SEG uit zien te vinden wat de kansen zijn van Ten Hag volgend jaar. Want Ajax wil nog steeds op Ten Hag wachten, alleen zal het geduld moeten hebben”, besluit de columnist.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
11/08
Ajax
16:45
SC Heerenveen
zo
18/08
NAC Breda
16:45
Ajax
zo
1/09
Feyenoord
14:30
Ajax
zo
15/09
Ajax
14:30
FC Utrecht
za
21/09
Go Ahead Eagles
20:00
Ajax
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 0 0 0
2 Almere City 0 0 0
3 AZ 0 0 0
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
Bekijk de hele stand