Valentijn Driessen sneert naar Ajax: "Daar is niets meer van over"

Valentijn Driessen
Valentijn Driessen Foto: © Vandaag Inside

Valentijn Driessen denkt dat het seizoen nog erger kan worden voor Ajax. Dat vertelde hij tegenover De Telegraaf na afloop van De Klassieker (6-0).

De Chef Voetbal ziet ook dat anderen het te doen hebben met Ajax. “Ik sprak een aantal Feyenoorders en die hadden allemaal medelijden met Ajax en John van 't Schip met alles wat er in Amsterdam gebeurt. Dan zeggen ze: 'Het ergste wat je kan krijgen is medelijden' dan lig je in de hoek waar de klappen vallen waar je zelf nooit meer uit kan komen.' Het was altijd ‘Wij zijn Ajax’ en ‘Dit is Ajax’ en ‘Wij zijn de beste’, maar daar is daadwerkelijk niets meer van over.”

Ook sneert Driessen nog even naar de Amsterdammers vanwege het niveau van het team. Iemand zei: "Wat een geweldig publiek heeft Feyenoord. Die komen gewoon met 50.000 man naar een wedstrijd tegen een amateurteam kijken," en zo was het. Ik heb een beetje opgelet en twee Ajacieden hebben de bal in het zestienmetergebied van Feyenoord geraakt over 90 minuten voetbal. Het is ongekend.

Driessen denkt echter dat het nog erger kan worden voor Ajax. “De gifbeker moet weer helemaal leeg, en anders gooien ze hem zelf weer vol," hoorde ik iemand zeggen. Het kan nog erger als Ajax in de play-offs terechtkomt en NEC er overheen komt, dus het kan wel. Dan kan het ook nog zijn dat De Toppers in de Johan Cruijff ArenA staan op de dag van het duel. Ik denk dat de meeste Ajax-fans daar liever heen gaan dan naar Ajax,” besluit hij.

Lees meer:
0 reacties