Valentijn Driessen wijst naar Ajax-fans: "Ze mogen best fluiten"

Valentijn Driessen is bepaald geen fan van Kenneth Taylor, noch van Kristian Hlynsson als rechtsbuiten. Volgens hem mag het Ajax-publiek dan ook gewoon fluiten. In Ajax haar huidige vorm heeft het tegen Bodo/Glimt weinig te zoeken in de Conference League.

"Ik zou gewoon niet gaan. Ik ga die Noorse poolexpeditie niet overleven", zegt Driessen bij Vandaag Inside. "Ze hebben geen spelers om het achterin dicht te gooien. En Hlynsson als rechtsbuiten... Als linksbuiten vond ik het nog wel aardig, dan komt hij naar binnen en dan ziet hij nog wel oplossingen. Maar van rechts naar links, dat lijkt nergens op. Het is hopeloos."

Driessen kreeg veel kritiek omdat hij zei dat fans best mochten fluiten. "Ik zei dat je Kenneth Taylor mocht uitfluiten en al die oud-profs vonden dat onzin. Die analisten hebben een podium, maar het enige podium van supporters is het stadion. Ze kunnen alleen fluiten of boe te roepen. Wat moeten ze dan doen?"

Ook ziet hij dat spelers ook positieve aandacht kunnen krijgen. "Bij de rentree van Branco van den Boomen werd er hard gejuicht. Nu is Taylor de kop van jut en supporters hebben best het recht om met zakdoekjes te zwaaien, ze mogen boe roepen en fluiten als ze het ergens niet mee eens zijn. Anders worden ze niet gehoord".

Lees meer:
0 reacties