Van de Kerkhof: "Zag Gözübüyük daar rondlopen, toen wist ik genoeg"

Willy en René van de Kerkhof voor het Philips Stadion
Willy en René van de Kerkhof voor het Philips Stadion Foto: © Pro Shots

De gebroeders Van de Kerkhof denken dat Ajax de terechte kampioen van de Eredivisie is. Beide PSV-iconen feliciteren de Amsterdammers met de titel, maar kunnen het laten om een kleine sneer uit te delen.

"Felicitaties voor de Amsterdammers, dat allereerst. Het is zeker verdiend. Ik heb altijd gezegd dat Ajax de beste ploeg heeft", zegt René bij het radioprogramma Wakker! op Omroep Brabant. Toch kon het PSV-icoon het niet laten om toch nog een sneer uit te delen naar Serdar Gözübüyük. De arbiter gaf Feyenoord zondag in de slotfase tegen PSV een controversiële penalty. "Ik zag 'm weer rondlopen daar. Toen wist ik alweer genoeg", lacht Van de Kerkhof.

"We moeten erkennen dat Ajax over het hele seizoen beter is geweest dan PSV", reageert broer Willy. "PSV is de beste tweede ploeg. Laten we maar gewoon hopen dat het volgend seizoen beter wordt. Hopelijk hebben we ook een beetje geluk met de voorrondes in de Champions League."

Dusan Tadic met de schaal

Ajax wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

Ajax is al kampioen, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij Vitesse. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van Ajax nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties