Van den Boomen duidelijk: "Ik wil het liefst gewoon blijven"

Branco van den Boomen
Branco van den Boomen Foto: © BSR Agency

Branco van den Boomen beleefde een teleurstellend debuutseizoen bij Ajax. De middenvelder denkt echter niet aan een vertrek deze zomer. 

Van den Boomen ruilde Toulouse transfervrij in voor Ajax, maar was dit seizoen geen vaste basisspeler en eindigt teleurstellend als vijfde. De Nederlander wil zich volgend seizoen revancheren. "Ik wil het liefst gewoon blijven. Zo ben ik altijd wel: ik wil iets rechtzetten. Dit jaar was van mij zelf ook gewoon slecht, van de club ook", vertelt hij aan Voetbal International. "Maar ik zit in eigen land en ik heb het goed hier, dus ik hoef niet ineens weg."

Zowel de selectie als de staf zullen een aantal mutaties onder gaan. "Ik weet natuurlijk niet hoe de selectie eruit komt te zien, je wil altijd speelminuten maken en je hoopt dat de trainer het in je ziet zitten. Het zou mooi zijn als er echt een toptrainer komt waarmee we vooruit kunnen", aldus Van den Boomen. "Je bent natuurlijk wel nog steeds Ajax, dus ik denk wel dat veel spelers en trainers hier nog steeds naartoe willen komen."

Lees meer:
0 reacties