Van der Meijde grapt: ''Overmars kan me nu niet meer betalen''

Onlangs maakte Robben bekend weer terug te keren naar de club waar hij al op 12-jarige leeftijd begon, FC Groningen. Na zo'n tien jaar bij Bayern München te hebben gespeeld, voetbalde de linksbenige een jaar lang niet. Aankomend seizoen pakt Robben dat waar hij zo goed in is weer op, iets waar Van der Meijde niet aan moet denken.

Oud-voetballer Andy van der Meijde is inmiddels alweer een aantal jaar gestopt met voetballen. Hij vond het nieuws over Robben prachtig om te horen, deelt RTL Nieuws. "Dit is toch mooi man? Hij gaat gewoon weer voor de plaatselijke FC spelen! Moet je kijken wat dit met de seizoenkaart- en shirt-verkoop van Groningen gaat doen."

Van der Meijde volgde de jeugdopleiding van Ajax waarna hij in 1997 zijn debuut maakte voor Ajax 1. Zelf is de aanvaller nooit teruggekeerd naar zijn oude club. Van der Meijde deelt dit best te hebben gewild. "Dat is alleen nooit gebeurd en dat gaat ook niet meer gebeuren. Marc Overmars kan me nu niet meer betalen, haha!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eindelijk mag ik bekendmaken dat ik vanaf het nieuwe seizoen weer speler ben van Ajax! Ik heb hier zo hard voor gewerkt! ?????????????? #comeback #7 #ajax

A post shared by ANDY VAN DER MEIJDE (@andyvandermeijde7) on