Van der Meijde met schrik in de auto: "Dacht die gaat schieten"

Marouane Meftah was te gast in het programma Bij Andy in de auto. De acteur van Mocro Maffia nam Andy van der Meijde flink in de maling tijdens de aflevering.

In de YouTube-serie Bij Andy in de auto rijdt Van der Meijde wekelijks met een voetballer of een andere bekende een rondje met de auto door Nederland. In de meest recente aflevering is acteur Meftah te gast. Er lijkt niets aan de hand te zijn, tot het tweetal wordt klemgereden door een blauwe auto.

"Wat was dat?", vraagt de oud-voetballer zich af, die meteen denkt dat het een grap is. "Het is voor jou." De actie is inderdaad een grap van de pas achttienjarige Meftah, maar die laat zich niet meteen kennen: "Nee, dit was niet voor mij", waarna Van der Meijde er snel vandoor rijdt.

"We worden nog steeds gevolgd, gek. Bel de politie. Wat een gek", aldus de oud-speler van onder meer Ajax en FC Twente, die behoorlijk geschrokken is. Meftah vertelt vervolgens dat het gaat om een grap, waarna de twee in lachen uitbarsten. "Ze waren van mij."

"Maar zag je, ik ging gewoon rijden. Ik ga niet stoppen, vriend, ik stop niet", vertelt een lachende Van der Meijde. "Zag je mijn gezicht, ik dacht die gaat schieten."

Dusan Tadic met de schaal

Ajax wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

Ajax is al kampioen, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij Vitesse. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van Ajax nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 6 aug. 2022, 16:30
Eredivisie
Fortuna Sittard -
-
Ajax -
zo 14 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Ajax -
-
FC Groningen -
zo 21 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Sparta Rotterdam -
-
Ajax -
zo 28 aug. 2022, 12:15
Eredivisie
FC Utrecht -
-
Ajax -
za 3 sep. 2022, 16:30
Eredivisie
Ajax -
-
SC Cambuur -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 0 0 0
2 AZ 0 0 0
3 Excelsior 0 0 0
4 FC Emmen 0 0 0
5 FC Groningen 0 0 0
Bekijk de hele stand