Van der Meijde reageert: "Ben helemaal niet op mijn pik getrapt"

Andy van der Meijde
Andy van der Meijde Foto: © Pro Shots

Andy van der Meijde heeft vrijdagavond gereageerd op de 'kritiek' van Theo Janssen op zijn persoon. Volgens Janssen maakt Van der Meijde vooral grapjes over seks in plaats van inhoudelijk op voetbal in te gaan.

Theo Janssen
Theo Janssen: "Een van de grootste gekken die ik heb meegemaakt" Lees ook

"Ik denk dat ik ook maar bij Nederland 1 (Studio Voetbal, red.) moet gaan zitten. En dan slap ouwehoeren", reageert Van der Meijde bij Veronica Offside. "Gewoon over voetbal enzo. Dit is voetbalkantinepraat, ik zit hier goed. Het is leuk wat hij zegt en Theo doet het goed, maar ik denk dat hij hier wil zitten. Ik ken Theo al heel lang en het is leuk wat hij zegt, maar ik denk dat de sfeer ook wel belangrijk is in het leven."

Jan Boskamp ziet het anders. "Je bent op je pik getrapt, hè", lacht hij. "Nee, helemaal niet. Hij mag dat zeggen", antwoordt Van der Meijde direct. "Ik zeg ook gewoon wat ik wil zeggen, daarom zit ik hier. Maar ik ben helemaal niet op mijn pik getrapt."

Toch had Van der Meijde de woorden van Janssen niet zien aankomen. "Nee, dat had ik niet verwacht. Maar hij mag zeggen wat hij wil. Ik vind Theo heel goed. Het is een goede trainer en hij doet het goed bij RTL. Hij zegt daar nuttige dingen", aldus Van der Meijde, die Boskamp aan het lachen krijgt. "Zo heb ik je nog nooit gezien, je bent helemaal afgebluft. Klasse van Theo. Je bent net een dood vogeltje", besluit Boskamp.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand