Van der Meijde: "Spelers kwamen gewoon te laat en er gebeurde niets"

Spelers van Ajax kwamen onder Alfred Schreuder regelmatig onbestraft te laat, dat openbaart Andy van der Meijde maandagavond tijdens de uitzending van Veronica Offside.

Bij Ajax lijkt er een hele nieuwe wind te zijn gaan waaien sinds het vertrek van Schreuder. "Denk je echt dat Alfred Schreuder geen regels had? Natuurlijk had hij regels", reageert Sneijder op de woorden van Van der Meijde.

"De spelers kwamen gewoon te laat, hè. Daar begint het al bij. Nu heeft John Heitinga gezegd dat als je niet op tijd bent je niet bij de selectie zit en dat het niet uitmaakt wie je bent. Dat is duidelijk", legt Van der Meijde uit. Sneijder kan zich niet voorstellen dat dit onder Schreuder niet bestraft werd. "Nee, daar kwamen spelers gewoon te laat en gebeurde er niets", zegt Van der Meijde. "Ik ga toch niet lopen liegen?"

Ook Wilfred Genee kent de verhalen die Van der Meijde noemt. "Hij heeft het wel uit de eerste hand, hè. Ik heb het ook gehoord: hij gaf die jongens wel heel veel vrijheid." Sneijder draait uiteindelijk toch bij: "Ja, oké, maar er is een verschil tussen veel vrijheid en die jongens niet bestraffen als ze te laat komen."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 33 52 82
2 PSV 33 48 72
3 Ajax 33 50 69
4 AZ 33 34 67
5 FC Twente 33 37 61
6 Sparta Rotterdam 33 18 56
7 FC Utrecht 33 4 51
Bekijk de hele stand