Van der Meijde: "Was eigenlijk nooit dat hij over vrouwen praatte"

Andy van der meijde, André Ooijer en Patrick Kluivert
Andy van der meijde, André Ooijer en Patrick Kluivert Foto: © Pro Shots

Andy van der Meijde was verbaasd toen hij het nieuws hoorde over Marc Overmars, die bij Ajax is vertrokken door grensoverschrijdend gedrag richting werkneemsters van de Amsterdamse club.

"Ik moet zeggen dat ik echt geschrokken was", zegt Van der Meijde bij De Veronica Ochtendshow. "Ik heb natuurlijk met hem gespeeld bij het Nederlands elftal en het was eigenlijk nooit dat hij over vrouwen praatte. Zo was hij helemaal niet. Hij was altijd aan het handelen. Hij was echt zo'n handelaar met die Pepsi-bordjes enzo... Daar was hij altijd mee bezig."

Van der Meijde vvindt de massale aandacht in Nederland en buiten de landsgrenzen opvallend. "Ik weet ook niet wat er precies is gebeurd, maar hij wordt wel helemaal kapot gemaakt hé? Misschien hadden ze het ook wel binnenskamers kunnen oplossen. Waarom moet je daarmee naar de pers gaan? Ga gewoon met z'n allen zitten en praat het uit..."

"Kom die vrouwen tegemoet en help ze om er overheen te komen", vervolgt Van der Meijde, die nogmaals zegt dat hij niet precies weet wat Overmars allemaal op zijn kerfstok heeft. "Maar als hij iets slechts heeft gedaan, dan verdient hij het ook wel."

Dusan Tadic met de schaal

Ajax wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

Ajax is al kampioen, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij Vitesse. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van Ajax nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 6 aug. 2022, 16:30
Eredivisie
Fortuna Sittard -
-
Ajax -
zo 14 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Ajax -
-
FC Groningen -
zo 21 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Sparta Rotterdam -
-
Ajax -
zo 28 aug. 2022, 12:15
Eredivisie
FC Utrecht -
-
Ajax -
za 3 sep. 2022, 16:30
Eredivisie
Ajax -
-
SC Cambuur -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 0 0 0
2 AZ 0 0 0
3 Excelsior 0 0 0
4 FC Emmen 0 0 0
5 FC Groningen 0 0 0
Bekijk de hele stand