Van der Meijde onder de indruk: "Dat is toch niet normaal"

Andy van der Meijde
Andy van der Meijde Foto: © Pro Shots

Perr Schuurs verruilde deze zomer Ajax voor het Italiaanse Torino. Andy van der Meijde is onder de indruk van de voormalig Ajacied, die zich in Italië uitstekend heeft ontwikkeld.

"Inter wil hem nu hebben, dat is toch niet normaal?”, begint de analist bij Veronica Offside. “Tenminste, bij Ajax had hij natuurlijk ook wel mindere wedstrijden, maar ik vond wel altijd dat er iemand stond. Hij heeft snelheid, lengte en een goede pass.”

Ook Wesley Sneijder erkent dat Schuurs een goede verdediger is. "Die jongen kan verdedigen, hé? Dat is in Italië een must.”

Op de vraag of Ajax Schuurs niet te snel heeft laten gaan, is Van der Meijde stellig: “Zeker weten. Als je naar Bassey kijkt, dan is Schuurs wel beter. Qua lengte, passing en snelheid. Zonde, te snel weggedaan."

Maar met die woorden is Sneijder het dan weer niet eens. "Natuurlijk niet. Schuurs had toch niet gespeeld, met al die gasten voor zich?”, doelt de recordinternational op onder anderen Lisandro Martínez en Jurriën Timber. “Nu is de situatie anders, want we zijn een halfjaar verder.”

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand