Van der Sar weg? "Hoelang dat nog bij Ajax is, is een logische vraag"

Edwin van der Sar
Edwin van der Sar Foto: © Pro Shots

Marc Overmars en Erik ten Hag zijn officieel klaar bij Ajax. Van het 'originele trio' is alleen Edwin van de Sar nog over, maar ook hij zou kunnen vertrekken.

Wel is hij gegroeid als algemeen directeur. "Alleen tijdens trainingskampen wil Van der Sar nog weleens een training meepakken, maar verder is hij gegroeid in zijn nieuwe rol", zo schrijft Voetbal International. "Hoelang dat nog bij Ajax zal zijn, is meer dan in voorgaande jaren een logische vraag."

"Van der Sar heeft in het afgelopen decennium alles meegemaakt in Amsterdam, van glorieuze hoogtepunten tot pijnlijke dieptepunten. Het wegvallen van Overmars en het pijnlijke schandaal dat onder zijn functioneren plaatsvond.", weet het medium.

Daar bleef het niet bij. "Gevolgd door de storm van kritiek en de conclusie dat de cultuur op de werkvloer op de schop moet, zal de algemeen directeur ook weleens doen nadenken over een nieuwe uitdaging. Of, om in zijn eigen jargon te blijven: ook een directeur in een keepersrol kan een transfer maken."

Lees meer:
0 reacties