Van der Vaart haalt hard uit: "Paar hele nare mannetjes bij Ajax"

Rafael van der Vaart
Rafael van der Vaart Foto: © Pro Shots

Rafael van der Vaart heeft geen goed woord over voor de houding van de Ajacieden tegen FC Emmen. De voormalig Ajacied heeft het vermoeden dat de spelers niet meer voor Schreuder door het vuur willen gaan en beschuldigt sommige spelers zelfs van sabotage.

"Ajax heeft afgelopen zomer gewoon spelers verkocht voor tachtig miljoen en weet ik het allemaal", begint Van der Vaart aan tafel bij NOS Studio Voetbal. "Als je dan ziet wat ze er voor teruggekocht hebben, dan mogen wij er met zijn allen toch vanuit gaan dat Ajax gewoon makkelijk kampioen wordt? Als je dat dan niet wordt, dan heb je het gewoon heel slecht gedaan."

"Ik denk nog steeds dat ze kampioen worden, want als dat niet zou gebeuren, dan zou dat de grootste schande ever zijn", gaat Van der Vaart verder. "Ik ga misschien iets zeggen dat uhm... Nee, ik ga het gewoon zeggen. Er lopen een paar heel nare mannetjes op het veld. Maar ik denk dat sommigen bijna expres de boel gesaboteerd hebben in de tweede helft."

"Daar leek het op toen ik zat te kijken. Blind viel in. Ik zag een blik in zijn ogen waarvan ik dacht van: zo, die is zó boos. Die loopt geen seconde meer voor Schreuder. We kennen allemaal de kwaliteiten van Blind, en het is ook helemaal niets tegen die jongen, maar ik zag echt iets in zijn ogen", aldus Van der Vaart.

Kenneth Perez
Perez haalt uit naar Ajacied: "Leek verdomd veel op werkweigering" Lees ook
Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand