Van der Vaart: "Je ziet het bij Gravenberch, dat is niets meer"

Rafael van der Vaart
Rafael van der Vaart Foto: © Pro Shots

Komende zomer zou Jurriën Timber zomaar kunnen vertrekken bij Ajax. Toch heeft de verdediger ook voorwaardes voor een vertrek. Oud-voetballer Rafael van der Vaart ziet de international liever nog een jaar bij Ajax.

"Ik ben opgegroeid bij Ajax, dus het liefst een club met de manier van Ajax", vertelt Timber bij Rondo van Ziggo Sport. De verdediger kon vorig jaar ook al vertrekken, maar besloot te blijven. "Voor mijn eigen ontwikkeling. Ik had het gevoel dat ik nog veel te leren had. Na het seizoen ga ik rustig kijken."

Oud-Ajacied Rafael van der Vaart heeft wel een advies voor Timber. "Ik ben enorm fan van hem. Soms is hij te goed, waardoor hij met situaties te nonchalant omgaat. Dit seizoen was het voor het hele elftal moeilijk, jij blijft overeind. Ik denk dat wanneer je blijft en het gaat volgend seizoen beter, je na volgend seizoen bij een grotere club als een grote meneer binnenkomt. Je ziet het bij Gravenberch, dat is niets meer."

Timber is ook niet van plan om bij de eerste de beste aanbieding te vertrekken. "Ik heb vorig seizoen tegen best wel grote clubs nee gezegd. Dus, ik heb nooit het gevoel: het is tijd, ik ga. Ik weet wat ik aan Ajax heb", besluit de 21-jarige verdediger.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand