Van der Vaart wijst naar oud-Ajacied: "Word ik verdrietig van"

Rafael van der Vaart
Rafael van der Vaart Foto: © Pro Shots

Rafael van der Vaart adviseert Davy Klaasen snel een andere club te zoeken. De middenvelder komt weinig aan spelen toen sinds zijn transfer naar Inter afgelopen zomer.

Woensdagavond viel de oud-Ajacied in de 111ste minuut in tegen Atletico Madrid en miste hij strafschop waardoor de Italiaanse ploeg uitgeschakeld werd. Vorig weekend kwam hij tegen Bologna ook maar kort in actie. "Daar word ik wel een beetje verdrietig van", zucht Van der Vaart bij Ziggo Sport. "Elf minuten afgelopen weekend. Dat is toch helemaal niks man. Je moet gewoon spelen, zeker op die leeftijd. Gewoon minuutjes maken, waar dan ook."

Klaassen ruilde Ajax afgelopen zomer in voor de Italiaanse grootmacht, maar volgens Van der Vaart doet het zijn carrière absoluut geen goed. "Dan kun je wel Inter op je naam hebben… Nou, lekker. Zit je weer op de bank. Dat vind ik jammer", besluit de voormalig middenvelder. Klaassen ligt nog tot komende zomer vast bij Nerazzurri, die de optie hebben het contract met een jaar te verlengen.

Lees meer:
0 reacties