Van Hanegem gepikeerd: "Ben Feyenoorder, ik ben geen Ajacied"

Willem Van Hanegem schoof zondag aan bij Harry Mens in het programma Business Class. De twee senioren praatten totaal langs elkaar heen, hetgeen irritatie opwekte bij De Kromme.

Van Hanegem werd gevraagd naar Ajax, hetgeen hem in het verkeerde keelgat schoot. Mens: "Wat is er met Ajax aan de hand?" Van Hanegem: "Waarom moet je dat altijd aan mij vragen? Ik ben Feyenoorder, ik ben geen Ajacied." Mens: "Het Nederlands elftal, wordt dat nou wat met die Koeman?" Van Hanegem: "Ja, waarom niet?!" Mens: "Willem, het zou een feest zijn als je vaker zou komen, met dit soort uitspraken."

Toen was het klaar voor het Feyenoord-icoon: "Wat zit je nou gek te doen tegen mij ineens?" Mens: "Hoe bedoel je? Voel je je aangesproken? Fijn dat je er even was. Groeten aan je vrouw." Van Hanegem: "Ik zal het doen. Waar slaat dat nou op?" "Nou waarom, ik heb haar de laatste keer ontmoet en ik was heel erg van onder veel indruk, leuke vrouw heb je", reageert Mens. Van Hanegem: "Nou, ik zal het zeggen", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 33 52 82
2 PSV 33 48 72
3 Ajax 33 50 69
4 AZ 33 34 67
5 FC Twente 33 37 61
6 Sparta Rotterdam 33 18 56
7 FC Utrecht 33 4 51
Bekijk de hele stand