Van Hanegem haalt flink uit naar Kroes: "Dat wil je dan ook"

Willem van Hanegem
Willem van Hanegem Foto: © Pro Shots

Willem van Hanegem heeft zich geërgerd aan de aanwezigheid van Alex Kroes bij het duel van Ajax tegen FC Twente. Dat schrijft hij in zijn column voor het Algemeen Dagblad.

"Meer en meer krijg ik het idee dat het alleen nog om de randzaken draait en niet meer om ons voetbal. Bij Ajax breken ze de nek bijna om te zien of Alex Kroes wel in het stadion is. En ja hoor, daar zat hij inderdaad weer. Stuurs naar het veld te kijken. Ja, want het is een Ajacied, hoor ik dan. Maar als directielid van AZ en Go Ahead zat hij toch ook niet wekelijks in het stadion? Je weet dat de camera’s je zullen volgen. En dat wil je dan ook", zo denkt De Kromme.

Van Hanegem zag de supporters van Ajax de pijlen op een ander persoon richten. "Ondertussen zag hij de spandoeken gericht tegen Michael van Praag op de tribunes uitgerold worden. Ik heb niets met Van Praag, maar hij heeft hem niet weggestuurd omdat hij kauwgum had gepikt. Ik zag deze week ook Sven Mislintat weer voorbijkomen. Een journalist uit Amsterdam was met volle snelheid naar zijn huis gereden en eiste daar antwoorden. Hij is al maanden weg. Waar slaat dat toch allemaal op?"

Lees meer:
0 reacties