Van Hooijdonk: "Verwacht je dat Mannsverk 'm in de kruising schiet?"

Pierre van Hooijdonk bij Studio Voetbal
Pierre van Hooijdonk bij Studio Voetbal Foto: © Studio Voetbal

Pierre van Hooijdonk is niet te spreken over de keuzes van Ajax trainer John van 't Schip en de speelwijze van de Amsterdammers. De analist laat zich in NOS Studio Voetbal uit over het 2-2 gelijkspel van afgelopen zondag.

Brian Brobbey zorgde voor de late gelijkmaker in de wederom zwakke wedstrijd tegen Fortuna Sittard. an Hooijdonk is niet verbaasd dat Ajax zonder hun superspits zo moeizaam kansen weet te creëren. “Wat verwacht je zonder Brobbey, Berghuis en Bergwijn? Dat Mannsverk er vier passeert en de bal in de kruising schiet? Of Henderson?”

Ook Rafael van der Vaart is niet te spreken over het spel van Ajax. Ook het spel van afgelopen donderdag tegen Aston Villa , waar Ajax nog veel complimenten over ontving, kon hem niet bekoren. “Ajax heeft één keer op doel geschoten en we zijn allemaal blij. Daar word ik heel erg verdrietig van."

Echter was van Hooijdonk het daar niet helemaal mee eens. “Ik vond het aanstekelijk om Ajax te zien spelen. Het hele stadion stond erachter en ik vond dat ze ook goed druk zetten tegen de nummer vier van Engeland, want dat is toch hoe je het bekijkt.

Lees meer:
0 reacties